Despre noi

Miere de albine Naturala
Descopera mierea autentica romaneasca

Borcanul cu miere a luat nastere in 2017 din dorinta de a livra miere 100% naturala, fara a fi supusa unor procese care sa ii afecteze calitatea si proprietatile. Mierea este extrasa direct din stupina si livrata clientilor in stare naturala (fluida sau cristalizata).

În prezent, detinem 100 familii de albine, întreţinute în stupi verticali pentru a asigura o calitate superioara a mierii. Mierea provine dintr-o stupina mobila aplasata la marginea Bucureştiului(Dimieni) in sezonul toamna-iarna si in mijlocul paduriilor si al lanurilor in sezonul apicol.

Comercializam toate produsele stupului (Borcanul cu miere de : rapita, tei, salcam, facelia, floarea soarelui, poliflora,catina precum si polen, pastura, laptisor de matca, propolis,faguri cu miere, ceara, si altele).

In fiecare an facem tot posibilul ca produsele livrate sa fie pe placul clientilor nostri, iar feedback-ul venit din partea lor ne ajuta foarte mult. Acceptarea eventualelor critici dar si a sugestiilor  ne ajuta sa putem creste calitatea produselor si serviciilor noastre